Denné Menu


Untitled Document

JEDÁLNY LÍSTOK 14.10. – 18.10.2019

Objednávky č.t.045/5333811, 045/5479373 - prosíme Vás o objednávanie obedov na rozvoz do 10,00hod.
Predaj stravných lístkov pre dôchodcov v pondelok a štvrtok

Pondelok 14.10.2019

Polievka : 0,33 l Brokolicová krémová
0,33 l Rascová s vajcom
Hl.jedlo: 1. 100/64 g Jánovská pochúťka so syrom a haruľkami, ½ dusená ryža
2. 150 g Domáca fašírka so šošovicovým prívarkom
3. 100/60 g Kuracie Kung-Pao, dusená ryža
4. 100/64 g Diabolský bravčový rezeň, zemiaková kaša
5. 300 g Moravské koláče s tvarohom
Tip dňa: 6. 100/140g Plnený oštiepok(šampiňóny, cestíčko) varené zemiaky
Šalát : Mrkvový, Kapustový

Utorok 15.10.2019

Polievka 0,33 l Šošovicová s párkom
0,33 l Slepačí vývar s rezancami a zeleninou
Hl.jedlo: 1. 100/62 g Pečené br. plece, dusená hl.kapusta, kysnuté knedle
2. 100/64 g Bravčové frikasé so šampiňónmi, var.zemiaky s petržlen.vňatou
3. 100/60 g Vykostené kuracie stehná so špargľou a kuracími pečienkami, dusená ryža
4. 250 g Zapekaná brokolica so šunkou a syrom,varené zemiaky
5. 150 g Tofu paprikáš, cestoviny
Tip dňa: 6. 100/150g Moravský bravčový rezeň(šunka,slanina,praženica,cestíčko), zem.kaša
Šalát : Čalamáda, Z čínskej kapusty

Streda 16.10.2019

Polievka : 0,33 l Boršč
0,33 l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou
Hl.jedlo: 1. 100/65 g Bravč.roláda plnená angl.slaninou a kyslou kapustou, štuchané zemiaky
2. 100/60 g Kuracie paradiso (mandarinky, orechy), dusená ryža
3. 220/180g Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža
4. 150 g Šampiňónový paprikáš so špenátovými haluškami
5. 300 g Grilovaná zelenina s bylinkovým dresingom a zemiakmi
Tip dňa: 6.100/120g Vyprážaný bravč
Šalát : Mrkvový, Miešaný

Štvrtok 17.10.2019

Polievka : 0,33 l Zemiaková so zeleninou a hríbami
0,33 l Slepačí vývar s mrvencami zeleninou
Hl.jedlo: 1. 100/60 g Sviečková na smotane (jeleň.mäso), kysnuté knedle
2. 100/64 g Bravčové ražničí, varené zemiaky
3. 120/80 g Pečené kuracie prsia plnené nivou a špenátom, vypr.zem.šúľance
4. 350 g Vegetariánske špagety
5. 350 g Fitnes tanier s kuracím mäsom, jogurtom a syrom
Tip dňa: 6. 100/110g Vrchársky kurací rezeň, zemiaková kaša
Šalát: Cviklový, Z čínskej kapusty

Piatok 18.10.2019

Polievka : 0,33 l Kyseľ
0,33 l Hovädzí vývar s haluškami a zeleninou
Hl.jedlo: 1. 100/64 g Prírodný bravčový rezeň s vajcom, dusená ryža
2 180/150g Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaky na cibuľke
3. 100/64 g Bravčové ragú s fazuľou, tarhoňa
4. 100/60 g Kuracie kúsky na grile s jemnou šampiňónovou omáčkou, pečené zemiaky
5. 340 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Tip dňa: 6.150/110 g Rybacie filé na masle, mrkvovo-zemiakové pyré
Šalát : Čalamáda, Mrkvovo-kapustový

 



Partneri



Nájdete nás

NIGHT CLUB U ALEXA No. 71
Námestie SNP 36/51
960 01 Zvolen

ualexa@ualexa.sk
Tel.: 045 / 5333 811
045/ 5479 373

N Studio

Copright © 2013 U Alexa. All rights reserved.